Izabrani filteri

Gume Superia

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Superia gume, savršeno prilagođene vašim potrebama uz visoku kvalitetu

Superia gume počele su se proizvoditi u Kini 1994. godine. Superia gume vrhunske su gume posvijećene su svojim kupcima i trude se udovoljiti svim njihovim zahtjevima i potrebama. Superia gume proizvode se u velikom rasponu radijalnih guma, uključujući tu gume za osobna vozila, gume za teške kamione i autobuse, gume za off road vozila, gume ultra visokih performansi, za laka teretna vozila i kombi vozila, kao i gume za vaša SUV vozila.

Superia gume ispunjavaju sve najstrože svjetske standarde kvalitete i performansi i imaju mnoge međunarodne certifikate. Superia gume pružit će vam sigurnost, performanse i kvalitet po doista pristupačnim cijenama. Svojom predanošću da zadovolje zahtjeve za udobnošću, visokim performansama i ekonomičnošću, Superia gume nude najvišu razinu sigurnosti i kontrole kvalitete. Ne postoji kompromis o standardima ili kvaliteti proizvodnje, te ove gume imaju najvišu ocjenu izvedbe s impresivnom ekonomskom isplativošću.

Kupovina kvalitetnih Superia guma iz naše online prodaje

Superia nastoji biti među vodećim gumama na tržištu, te neprekidno ulaže u razvoj svoga branda i proširivanje asortimana proizvoda, primjenjujući sve inovacije i suvremenu tehnologiju u procesu proizvodnje. Također, Superia gume koje možete po najpovoljnijoj cijeni kupiti kod nas, sem što su gume visoke kvalitete, one su i svrstane u proizvode koji su proizvedeni uz poštivanje ekoloških standarda. Kupovinom Superia kvalitetnih guma po vrlo konkurentnim cijenama, dobit ćete gume koje vam pružaju sigurnost, poboljšanu brzinu, dobru upravljivost i odlične performanse.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 343
prikaži više 20
od 343
Je plaćeno oglašavanje
prema gore