Izabrani filteri

Gume Tigar

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Tigar gume, srpski brend europske kvalitete, radi za vas gotovo čitavo stoljeće

Tigar gume proizvodi srpska tvrtka iz Pirota koja je osnovana daleke 1935. godine kao mala radionica za proizvodnju gumarskih proizvoda. Od 1959. godine tvornica Tigar počinje da proizvodi auto guma kada je osnovana tvornica Autogume i danas je najveća tvornica za proizvodnju guma u Srbiji, a treći izvoznik sa srpskog tržišta. Nekoliko godina poslije, osnovana je i tvornica Tehnička guma, a u 1972. godini Tigar tvornica iz svoje proizvodnje izbacuje svoju prvu radijalnu gumu. U 1974. godini tvrtka Tigar pravi ugovor o licenciranju sa američkom kompanijom Goodrich. Godine 1981. osniva se Tigar Americas, a 1990 Tigar Europe u suradnji sa Velikom Britanijom. Tvrtka Tigar uvodi i međunarodni standard ISO 9001 za sustav upravljanja kvalitetom, te na taj način Tigar usklađuje svoju proizvodnju sa međunarodno priznatim normama.

Proizvodnja pod okriljem francuskog Michelina, garancija kvalitete

Francuska kompanija Michelin postala je većinski dioničar tvornice Tigar u 2007. godini. Nedugo zatim, u 2008. godini, francuski Michelin kupuje i preostali udio, te na taj način postaje 100 procentni vlasnik Tigra.

Novi pogoni za proizvodnju Tigar guma

Tvornica Tigar Tires otvorila je novi pogon za proizvodnju guma 2014. godine u Pirotu. Nova tvornica posluje pod imenom Big Tigar. U ovoj tvornici uveden je novi program za proizvodnju guma za osobna vozila i lakša teretna vozila, te su prošiteni i proizvodni kapaciteti, te je na ovaj način proizvodnja uvećana za 50%. Danas Tigar Tires tvornica može da proizvede i do 12 milijuna guma na godišnjoj razini.

Proizvodnja se bazira na proizvodnji samo budžetskih guma koje se proizvode pod robinm markama Tigar, Kormoran i Rriken. Svoj proizvodni program Tigar tvornica izvozi u Rusiju, Europsku uniju, u Afriku i u zemlje Bliskog Istoka. U ovom novom pogonu Tigra nalazi se najsuvremenija oprema u ovoj industrijskoj grani. Sva ta ulaganja garantiraju da ćete kupovinom Tigar guma dobiti gume viokih performansi.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 301
prikaži više 20
od 301
Je plaćeno oglašavanje

Inovacije u proizvodnji guma u tvornici Tigar guma

Opremanjem novih proizvodnih pogona najsuvremenijim proizvodnim strojevima za proizvodnju guma, ima se utjecaja na kvalitetu proizvodnje, povećanje produktivnosti, te i na smanjenje škarta. Na ovaj način proizvodni proces je postao i čist, što baš i nije karakteristično za gumarsku industriju, sve je robotizirano i strojevi obavljaju najveći dio posla. Suvremena oprema i kvalitetni ljudski resursi jamče dugoročnost investicije glede kvalitetne izrade proizvoda, mogućnosti proizvodnje različitih tipova guma za automobile, a suvremena obuka donosi novi način rada i ojačava tehničko - tehnološku bazu Tigar Tyres i osigurava budućnost u gumarskoj industriji, kao i na gumarskom tržištu.

Također, Tigar tires se trudi da bude ekološki svjesna i ispravna tvrtka, te se kontinuirano bavi ispitivanjem utjecaja na svoju okolinu i neumorno radi na poboljšavanju uslova rada izradom studija o utjecaju na životnu sredinu.

Tugar gume u našoj ponudi

Veliki izbor guma Tigar za sve tipove vaših vozila možete pronaći na našoj stranici. Kada napravite izbor Tigar gume prema vrsti svoga osobnog vozila, možete izbor suziti i prema sezoni i godišnjem dobu za koje su vam gume potrebne. Mi vam nudimo Tigar ljetne gume, zimske gume, kao i Tigar gume za sve četiri sezone. Sve to možete kupiti preko naše Internet stranice, a pretragom se možete uvjeriti da su cene Tigar guma kod nas najpovoljnije.

prema gore