Izabrani filteri

Gume Torque

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Marka

Pokaži sve

Prodavač

Torque gume, gume visokih performansi, sjajne preciznosti, veoma moćne, i sve to po pristupačnim cijenama

Gume Torque pružit će vam kvalitetu, pouzdanost, preciznost i moć, te odličnu vrijednost za uloženi novac. Torque gume izuzetno su cijenjene na međunarodnom tržištu guma. Glavni su proizvodni brand TIA Group koja se nalazi u Engleskoj i udružena je sa proizvodnim postrojenjem prve klase koje se nalazi u Kini.

Kontinuirano se radi na usavršavanju i inovacijama kako bi Torque gume očuvale poboljšale svoju izuzetnu kvalitetu. Širi se raspon veličina u kojima se Torque gume mogu naći u prodaji na tržištu guma. Torque gume danas se prodaju u preko 50 zemalja širom svijeta, a distribucijska mreža se svakoga dana širi.

Prva tvornica u Kini koja proizvodi Torque gume osnovana je 1995. godine. Danas u Kini postoji 4 proizvodna postrojenja, što uključuje postrojenje za proizvodnju Torque guma za osobna vozila koje godišnje proizvede 12 milijuna guma, kao i postrojenje koje proizvodi Torque gume za lake i teške kamione i autobuse, koja godišnje proizvede oko 4 milijuna guma.

Torque gume, kvaliteta i visoki standardi

Torque gume dizajnirane su da se nose i sa najpoznatijim premijum gumama, ali samo po kvaiteti i performansama, dok su vijene Torque guma u rangu sa ekonomskom ili budžet kalsom i veoma su pristupačne za svaki budžet. Zimsle Torque gume zadovoljavaju sve visoke europske standarde, i pružit će vam kraći kočioni put na mokrim i vlažnim cestama, visoke performanse zbog svog inovativnog gaznog sloja, kao i veću uštedu goriva.

Torque gume koje možete kupiti online u našoj prodaji po najboljim cijenama

Torque gume izuzetne kvalitete možete kupiti putem naše stranice i biti sigurni da ste kupili gumu sjajne izdržljivosti, visokih performansi i pristupačne cijene. U našoj prodaji imamo Torque gume za vaša osobna vozila, lake kamione i teške kamione, u različitim veličinama i za različite vremenske uvjete. Prodajemo Torque gume po najpovoljnijim cijenama. Provjerite sami. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1
  • 235/85 R16 120/116R
   ...merh ...wenig
  • SUV - Za sporednu cestu
   ...merh ...wenig

  Izravno do najpovoljnjih dobavljača:

  Tirendo.hr 1.033,00 kn
  gume.com.hr 1.034,30 kn
  • E
  • C
  • 71 dB

  1.033,00  kn

    -  

  1.034,30 kn

  2 cijene prikazati
  Sve ponude prikazati
od 1
Je plaćeno oglašavanje