Izabrani filteri

Gume Torque

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Torque gume, gume visokih performansi, sjajne preciznosti, veoma moćne, i sve to po pristupačnim cijenama

Gume Torque pružit će vam kvalitetu, pouzdanost, preciznost i moć, te odličnu vrijednost za uloženi novac. Torque gume izuzetno su cijenjene na međunarodnom tržištu guma. Glavni su proizvodni brand TIA Group koja se nalazi u Engleskoj i udružena je sa proizvodnim postrojenjem prve klase koje se nalazi u Kini.

Kontinuirano se radi na usavršavanju i inovacijama kako bi Torque gume očuvale poboljšale svoju izuzetnu kvalitetu. Širi se raspon veličina u kojima se Torque gume mogu naći u prodaji na tržištu guma. Torque gume danas se prodaju u preko 50 zemalja širom svijeta, a distribucijska mreža se svakoga dana širi.

Prva tvornica u Kini koja proizvodi Torque gume osnovana je 1995. godine. Danas u Kini postoji 4 proizvodna postrojenja, što uključuje postrojenje za proizvodnju Torque guma za osobna vozila koje godišnje proizvede 12 milijuna guma, kao i postrojenje koje proizvodi Torque gume za lake i teške kamione i autobuse, koja godišnje proizvede oko 4 milijuna guma.

Torque gume, kvaliteta i visoki standardi

Torque gume dizajnirane su da se nose i sa najpoznatijim premijum gumama, ali samo po kvaiteti i performansama, dok su vijene Torque guma u rangu sa ekonomskom ili budžet kalsom i veoma su pristupačne za svaki budžet. Zimsle Torque gume zadovoljavaju sve visoke europske standarde, i pružit će vam kraći kočioni put na mokrim i vlažnim cestama, visoke performanse zbog svog inovativnog gaznog sloja, kao i veću uštedu goriva.

Torque gume koje možete kupiti online u našoj prodaji po najboljim cijenama

Torque gume izuzetne kvalitete možete kupiti putem naše stranice i biti sigurni da ste kupili gumu sjajne izdržljivosti, visokih performansi i pristupačne cijene. U našoj prodaji imamo Torque gume za vaša osobna vozila, lake kamione i teške kamione, u različitim veličinama i za različite vremenske uvjete. Prodajemo Torque gume po najpovoljnijim cijenama. Provjerite sami. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 168
prikaži više 20
od 168
Je plaćeno oglašavanje
prema gore