Izabrani filteri

Gume Tracmax

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Tracmax gume, gume visoke kvalitete koje nam po pristupačnim cijenama dolaze iz Kine

Tracmax gume proizvod su kompanije Shandong Yongsheng Rubber Group Co., Ltd koja je 1986. godine osnovala podružnicu specijalno namijenjenu proizvodnji Tracmax guma. Ova tvornica je rangirana na prvome mjestu u provinciji Shandong po proizvodnji guma za osobna vozila. Ima i svojih 5 radionica.

Nakon 32 godine napornoga rada i kontinuiranog ulaganja u poboljšanje kvalitete i primjene novih tehnologija i inovacija u proizvodnji, Tracmax gume su veoma opularne među vozačima i izvoze se u više od 100 zemalja širom svijeta. Najveći aduti Tracmax guma su gume za osobna vozila, gume SUV i 4 X 4, gume za lake i teške kamione i kombi vozila.

Prodaja Tracmax guma putem naše Internet stranice

Tracmax gume uživaju veliku popularnost da domaćem, kineskom tržištu, ali isto tako i na međunarodnom tržištu guma. Tracmax gume slove za robnu marku gume visoke kvalitete koja dolazi iz Kine. Tracmax gume se prodaju u širokom rasponu veličina, ali i za različite tipove vozila. Kod nas po najpovoljnijim cijenama možete kupito Tracmax gume visoke kvalitete za vaša osobna vozila, kombi vozila, lake i teške kamione, SUV. Sve Tracmax gume dizajnirane su da ispune zahtjeve tržišta i uz veliku potporu istraživačkog i razvojnog tima koji kontinuirano radi na kvaliteti Tracmax guma. Sve Tracmax gume se proizvode uz prvoklasnu opreu i pod striktnom kontrolom kvalitete kako bi se osigurala stabilna kvaliteta ovih guma. Uz svoju visoku kvalitetu i razumne cijene, Tracmax su pravi izbor guma za vas. Pružit će vam ugodnost i sigurnost u vožnji, biti će dugog vijeka trajanja, te ćete ih kupiti po vrlo pristupačnoj cijeni. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 583
prikaži više 20
od 583
Je plaćeno oglašavanje
prema gore