Izabrani filteri

Gume Trayal

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Trayal gume, kvaliteta koju dobijate po povoljnoj cijeni

Trayal korporacija jedna je od najstarijih industrijskih tvrtki u Srbiji. Osnovana je u gradu Kruševcu, u srbiji, još daleke 1889. godine. Proizvodnjom guma ova se tvrtka počinje baviti 1955. godine. U proizvodnom programu tvrtke Trayal nalazio se širok raspon veličina za sve tipove vaših vozila, kao i za sve vremenske uvjete. Trayal je proizvodio gume za osobna vozila, Trayal gume za kamione i autobuse, gume za teretna kao i za terenska vozila. U svojoj proizvodnoj liniji Trayal je imao i gume za industrijska vozila poput viljuškara i guma za građevinske strojeve. Isto tako, Trayal je proizvodio i gume za poljoprivredna vozila, te su u proizvodnom programu bile Trayal gume za traktore, gume za kultivatore, kao i gume za razna poljoprivredna priključna vozila. Osim toga, Trayal je proizvodio i izuzetno kvalitetne gume za bicikle i ručna kolica. Godine 1963. Trayal je započeo proizvodnju guma za bicikle, mopede i skutere s profesionalnim partnerima Kleber, Cifal i Setilex u Francuskoj. Trayal je robna marka guma sa doista dugom tradicijom. Svi proizvodi odgovaraju različitim standardima kvalitete i sigurnosti. Od 1974. godine Trayal otvara i novu tvornicu, a do 1995. godine u vlasništvu ima pet svojih tvornica.

Međutim, u doba tranzicije proizvodnja je minimizirana, te se tvrtka privatizovala, ali je i tu bilo velikih problema. Proizvodnja je bila skoro pa ugašena sve dok se nije pojavio novi investitor.

Trayal gume i investicije Cooper tires

Pod kraj 2011. godine američka tvornica guma Cooper Tire and Rubber Company postaje partner tvrtke Trayal i investira u proizvodnju Trayal guma za osobna vozila. Novoustanovljena tvrtka tada dobija i novo ime, te počinje da posluje pod nazivom Cooper Tire and Rubber Company Serbia, ali gume koje izlaze iz proizvodnje ove tvrtke i dalje se proizvode pod imenom Trayal.

Trayal specijalne gume za male kosilice

U našoj online prodaji imamo Trayal specijalne gume za male kosilice Trayal D 47, koje možete kupiti po veoma povoljnoj cijeni.

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ova trgovina trenutno nema dostupnih ponuda

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 68201
prikaži više 20
od 68201
Je plaćeno oglašavanje
prema gore