Izabrani filteri

Gume Trayal

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Prodavač

Trayal gume, kvaliteta koju dobijate po povoljnoj cijeni

Trayal korporacija jedna je od najstarijih industrijskih tvrtki u Srbiji. Osnovana je u gradu Kruševcu, u srbiji, još daleke 1889. godine. Proizvodnjom guma ova se tvrtka počinje baviti 1955. godine. U proizvodnom programu tvrtke Trayal nalazio se širok raspon veličina za sve tipove vaših vozila, kao i za sve vremenske uvjete. Trayal je proizvodio gume za osobna vozila, Trayal gume za kamione i autobuse, gume za teretna kao i za terenska vozila. U svojoj proizvodnoj liniji Trayal je imao i gume za industrijska vozila poput viljuškara i guma za građevinske strojeve. Isto tako, Trayal je proizvodio i gume za poljoprivredna vozila, te su u proizvodnom programu bile Trayal gume za traktore, gume za kultivatore, kao i gume za razna poljoprivredna priključna vozila. Osim toga, Trayal je proizvodio i izuzetno kvalitetne gume za bicikle i ručna kolica. Godine 1963. Trayal je započeo proizvodnju guma za bicikle, mopede i skutere s profesionalnim partnerima Kleber, Cifal i Setilex u Francuskoj. Trayal je robna marka guma sa doista dugom tradicijom. Svi proizvodi odgovaraju različitim standardima kvalitete i sigurnosti. Od 1974. godine Trayal otvara i novu tvornicu, a do 1995. godine u vlasništvu ima pet svojih tvornica.

Međutim, u doba tranzicije proizvodnja je minimizirana, te se tvrtka privatizovala, ali je i tu bilo velikih problema. Proizvodnja je bila skoro pa ugašena sve dok se nije pojavio novi investitor.

Trayal gume i investicije Cooper tires

Pod kraj 2011. godine američka tvornica guma Cooper Tire and Rubber Company postaje partner tvrtke Trayal i investira u proizvodnju Trayal guma za osobna vozila. Novoustanovljena tvrtka tada dobija i novo ime, te počinje da posluje pod nazivom Cooper Tire and Rubber Company Serbia, ali gume koje izlaze iz proizvodnje ove tvrtke i dalje se proizvode pod imenom Trayal.

Trayal specijalne gume za male kosilice

U našoj online prodaji imamo Trayal specijalne gume za male kosilice Trayal D 47, koje možete kupiti po veoma povoljnoj cijeni.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 12
od 12
Je plaćeno oglašavanje
prema gore