Izabrani filteri

Gume Tristar

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Tristar gume, gume koje dolaze iz Južne Afrike, odličan balans kvalitete i cijene

Tristar gume dolaze nam iz daleke Južnoafričke Republike i spadaju u gume novijeg reda. Slogan tristar guma je „The power of the grip“, što u prijevodu na hrvatski znači „ Snaga stiska“. To je moto i cilj ovg novijeg brenda u svijetu gumarske industrije.

Tristar gume u ponudi po veoma povoljnim cijenama

Gume Tristar proizvode se za sljedeće tipove vozila: Tristar gume za vaša osobna vozila, gume za vaša kombi vozila, gume za 4 X 4 vozila i off road vozila.

Budući tek tvrtka u razvoju, iako je veoma kratko vrijeme na gumarskom tržištu, ipak Tristar Tires u svojoj ponudi ima po nešto za svaku od kategorija vozila. Sa svom svojom raznovrsnom ponudom i vrlo kratko od osnivanja, Tristar gume danas prave jak proboj na europsko gumarsko tržište.

Tristar Tyres je konkurentna tvrtka, inovativna sa sjajnim idejama i prihvaća nove tehnologije kako bi išla u korak sa vremenom i zadovoljila potrebe svojih kupaca i vozača. Sve ovo možemo vidjeti koroz proizvodnu liniju Tristara u kojoj ima po gume za bar neko vozilo u svakoj kategoriji.

Kakve performanse vam mogu ponuditi Tristar gume?

Tristar gume mogu zadovoljiti potrebe svakoga motora. Tristar gume su izuzetno profilisale svoju proizvodnju i iz asortimana izbacili ono što nije bilo dobro, a kontinuirano rade na poboljšanju kvalitete i performansi svih guma koje imaju u ponudi. Danas Tristar nudi isključivo sigurne gume koje imaju kratak kočioni put, stabilnost pri velikim brzinama, sigurnost pri skretanjima i ketanjima u zavoju, odličnu vožnju i izvan cesta, odlilčnu učinkovitost goriva kao i odličnu stabilnost na mokrim drumovima.

Prodajemo širok spektar iz ponude Tristar guma po odličnim cijenama i dobroj kvaliteti

Tristar Tyres uglavnom proizvodi budžetske gume, ali su one izvrsne kvalitete. Naša stranica ima veliku ponudu svih vrsta Tristar guma u velikom rasponu veličina i za sve tipove vozila. Također, nudimo vam i najrazličitije gume za ljetne uvjete, Tristar zimske gume za sve tipove vaših vozila i u različitim veličinama, kao i Tristrar gume za sva četiri godišnja doba. Cjelokupnu ponudu kao i cjenik svih guma u ponudi, možete pregledati na našoj Internet stranici, te odabrati ono što vam odgovara, ubaciti u košaricu i kupiti online.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 345
prikaži više 20
od 345
Je plaćeno oglašavanje
prema gore