Izabrani filteri

Gume Tristar

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Tristar gume, gume koje dolaze iz Južne Afrike, odličan balans kvalitete i cijene

Tristar gume dolaze nam iz daleke Južnoafričke Republike i spadaju u gume novijeg reda. Slogan tristar guma je „The power of the grip“, što u prijevodu na hrvatski znači „ Snaga stiska“. To je moto i cilj ovg novijeg brenda u svijetu gumarske industrije.

Tristar gume u ponudi po veoma povoljnim cijenama

Gume Tristar proizvode se za sljedeće tipove vozila: Tristar gume za vaša osobna vozila, gume za vaša kombi vozila, gume za 4 X 4 vozila i off road vozila.

Budući tek tvrtka u razvoju, iako je veoma kratko vrijeme na gumarskom tržištu, ipak Tristar Tires u svojoj ponudi ima po nešto za svaku od kategorija vozila. Sa svom svojom raznovrsnom ponudom i vrlo kratko od osnivanja, Tristar gume danas prave jak proboj na europsko gumarsko tržište.

Tristar Tyres je konkurentna tvrtka, inovativna sa sjajnim idejama i prihvaća nove tehnologije kako bi išla u korak sa vremenom i zadovoljila potrebe svojih kupaca i vozača. Sve ovo možemo vidjeti koroz proizvodnu liniju Tristara u kojoj ima po gume za bar neko vozilo u svakoj kategoriji.

Kakve performanse vam mogu ponuditi Tristar gume?

Tristar gume mogu zadovoljiti potrebe svakoga motora. Tristar gume su izuzetno profilisale svoju proizvodnju i iz asortimana izbacili ono što nije bilo dobro, a kontinuirano rade na poboljšanju kvalitete i performansi svih guma koje imaju u ponudi. Danas Tristar nudi isključivo sigurne gume koje imaju kratak kočioni put, stabilnost pri velikim brzinama, sigurnost pri skretanjima i ketanjima u zavoju, odličnu vožnju i izvan cesta, odlilčnu učinkovitost goriva kao i odličnu stabilnost na mokrim drumovima.

Prodajemo širok spektar iz ponude Tristar guma po odličnim cijenama i dobroj kvaliteti

Tristar Tyres uglavnom proizvodi budžetske gume, ali su one izvrsne kvalitete. Naša stranica ima veliku ponudu svih vrsta Tristar guma u velikom rasponu veličina i za sve tipove vozila. Također, nudimo vam i najrazličitije gume za ljetne uvjete, Tristar zimske gume za sve tipove vaših vozila i u različitim veličinama, kao i Tristrar gume za sva četiri godišnja doba. Cjelokupnu ponudu kao i cjenik svih guma u ponudi, možete pregledati na našoj Internet stranici, te odabrati ono što vam odgovara, ubaciti u košaricu i kupiti online.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 456
prikaži više 20
od 456
Je plaćeno oglašavanje
prema gore