Izabrani filteri

Gume Viking

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Viking gume - sportske, jake, sigurne

Viking gume dolaze nam iz Skandinavije, iz Norveške, postojbine Vikinga. Kompanija je osnovana daleke 1931. godine i na svojim počecima bavila se proizvodnjom proizvoda od gume. Ubrzo je Viking postao vodeća tvrtka za proizvodnju guma u Norveškoj. Gotovo svaki Norvežanin dao je svoje povjerenje ovoj robnoj marki, te je kupio Viking gume. Sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća Viking gume postaju dobavljač originalne opreme za Volkswagen, Opel, Ford i Volvo. To samo dokazuje koliko je impresivna kvaliteta Viking guma.

Viking gume prave proboj na europsko i svjetsko tržište zahvaljujući odličnoj kvaliteti i visokim performansama

Posle potpunog osvajanja norveškog, Viking gume kreću u osvajanje skandinavskog i svjetskog tržišta guma. Osamdesetih godina, Viking gume svoje tržište šire na Njemačku, Nizozemsku, Austriju, Italiju, Švicarsku i na Sjedinjene Američke Države. Početkom devedesetih godina dvadesetog stoljeća Viking gume postaju dio Continental Tvrtke. U 2008. godini Viking gume su po prvi put dostigle prodaju od milion guma u godini.

Viking gume u našoj prodaji po najpovoljnijim cijenama

Kod nas možete kupiti Viking gume za sve vrste vaših vozila u svim mogućim veličinama. Također, u našoj online prodaji imamo veliki izbor Vikig guma za zimu. Viking ljetnih guma, te Viking guma za sve sezone.

Viking City Tech su ljetnje gume koje su veoma ekonomčne sa niskim otporom obrtaja i mogućnošću da izdrži veliku kilometražu. Ova Viking guma ima poboljšanu zaštitu od akvaplaninga i izvrsnu upravljivost na suhim cestama. Također, ima smanjenu razinu buke i poboljšanu ugodnost u tijeku vožnje. Ovu gumu možete kupiti online na našoj stranici i to po najpovoljnijoj cijeni.

Viking Pro Tech HP ljetnja guma za osobna vozila i za SUV vozila je guma sa dobro izbalansiranim visokim performansama i sportskim mogućnostima. Pruža odličnu upravljivost u suhim uvjetima, te i poboljšano rukovanje na mokrim cestama. Omogućuje i povećanu kilometražu zahvaljujući ravnomernom habanju.

Viking Win Tech zimska guma za vaša osobna vozila i SUV vozila pruža izvrsne performanse u uvjetima brzih vremenskih promjena. Pruža izvrsno prianjanje i stabilnost u tijeku vožnje zahvaljujući svojem inovativnom gazištu i optimiziranoj tehnologiji silike.

Viking Four Tech je auto guma za sve sezone. Ova guma pružit će vam odlično prianjanje, kratak kočioni put, učinkovitost na mokrom uz vrlo smanjen akvaplaning i efikasnu drenažu vode, te i visoku sigurnost u vožnji na snijegu.

Sve ove Viking gume možete pregledati na našoj stranici i kupiti ih po najpovoljnijim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 333
prikaži više 20
od 333
Je plaćeno oglašavanje
prema gore