Izabrani filteri

Gume Wanli

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Wanli gume, balans kvalitete i pristupačne cijene

Wanli gume počele su se proizvoditi od 1988. godine. Wanli gume su kineska robna marka koja pripada grupi SCTR (South China Tre & Rubber Company). Na gumarskom tržištu, Wanli je deveto najveće poduzeće u Kini. Iako ove gume nisu iz Europe, Wanli gume nose sve potrebne certifikate koji im omogućuju prodaju u različitim zemljama, uključujući propise Europske unije o oznakama guma, te se mogu kupiti diljem svijeta. Svi ovi certifikati garantuju visoku kvalitetu Wanli guma, te znače da su ispunile sve najviše standarde.

Wanli gume posvećene su razvoju novih, ekološki prihvatljivih, energetski učinkovitih i udobnih guma i daje veliki značaj maksimalnoj vrijednosti postojećih resursa i njihovom očuvanju. Zahvaljujući tehničkoj inovaciji proizvoda, usklađenosti sa zakonima i propisima o zaštiti okoliša nastoji se smanjiti zagađenje svojstveno u proizvodnju guma, a pomažući korisnicima uštedjeti ulje za motore i postići uštedu energije i smanjenje njene emisija u procesu upotrebe guma.

U procesu proizvodnje Wanli guma ulažu se svi napori kako bi se proizvele gume koje će zadovoljiti korisnike biti ugodne, sačuvati životni okoliš i biti energetski učinkovite.

Prodaja Wanli guma na našoj Internet stranici po veoma povoljnim cijenama

Kupovinom Wanli guma na našoj online prodaji uštedeti ćete i novac i vrijeme, a dobiti ćete kvalitetne gume odličnih performansi i učinkovitosti. Sigurnost koju pružaju na cesti nije zanemarljiva. Također, Wanli gume uz svu primjenu inovacija dovode do uštede energije, proizvode manju emisiju buke, nemaju štetan uticaj na okoliš i imaju visoku razinu performansi i kvalitete. Težina Wanli guma je umanjena u odnosu na gume drugih brandova, te na taj način one imaju smanjenu potrošnju goriva, te se i u proizvodnji koristi manje prirodnih resursa. Hoćete li kupiti kvalitetne gume koje dugo traju i čuvaju okoliš, a imaju i pristupačnu cijenu, onda kupite Wanli gume kod nas. .

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 25
prikaži više 5
od 25
Je plaćeno oglašavanje
prema gore