Izabrani filteri

Gume Westlake

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Westlake gume, vrhunske gume sa vrhunskom kvalitetom u našoj prodaji

Westlake gume proizvode se u Kini, i proizvodi ih kompanija Zhongce Rubber Group Co., Ltd, kineska kompanija koja je osnovana 1958. godine. Ova tvrtka za proizvodnju guma zauzima prvo mesto u Kini po proizvodnji guma, a spada i u prvih 10 najvećih kompanija toga tipa na cijelome svijetu. Ono što je ovoj kompaniji na prvom mjestu jesu sigurnost i vrednost guma koje proizvodi.

Westlake značajno ulaže u istraživane i razvoj kako bi kontinuirano poboljšavao i širio svoju liniju proizvoda. U procesu proizvodnje Westlake guma koriste se najnovije tehnologije i suvremene inovacije, te Westlake gume prolaze sve i najstrože testove kontrole kvaliteta. Westlake je surađivao i sa vrhunskim tvrtkama poput Goodyear i Yokohama, kombinirajući najnovija istraživanja, inovacije i suvremene tehnologije kako bi se osiguralo da razvoj proizvoda rezultira uistinu vrhunski proizvedenim Westlake gumama.

Kupovina i prodaja Westlake guma po najboljim cijenama i vrhunskoj kvaliteti

Westlake proizvodi gume vrhunske kvalitete koje pružaju sigurnost i pouzdanost vozačima po cestama diljem Europe, Sjeverne Amerike i po cijelome svijetu. Proizvode se u najmodernijem pogonu koji je stekao mnoge nagrade, a Westlake gume međunarodno su priznate zbog njihove vrhunske kvalitete, pouzdanosti i vrijednosti koju vam mogu pružiti. Također, tu je i njihova veoma pristupačna cijena. Pregledajte našu ponudu Westlake guma i uvjerite se u njihovu povoljnu cijenu. U našoj prodaji se nalaze Westlake gume za vaša osobna vozila i SUV vozila za ljeto, zimu i sve sezone, kao i veoma kvalitetne Westlake gume za vaša kombi vozila i kamione. Sve to po najboljim cijenama na našem tržištu i izvrstan kvalitet.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 506
prikaži više 20
od 506
Je plaćeno oglašavanje
prema gore