Izabrani filteri

Gume Windforce

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Windforce, snaga vjetra u vašim gumama

Windforce gume počele su se proizvoditi Shandongu, kineskoj regiji koja je veoma poznata po svojim tvornicama guma. Windforce gume ističu se kao lider kada je riječ o proizvodnji i kvaliteti guma za osobna vozila i guma za kamione. Windforce se specijalizirao za proizvodnju i projektiranje svih vrsta radijalnih guma, uključujući tu i gume za osobna vozila, gume za SUV vozila, gume za kamione i autobuse.

Windforce gume ili u prijevodu na hrvatski – snaga vjetra, visoko su kvalitetne kineske gume koje su odlično prepoznate na domaćem, kineskom tržištu, ali i na međunarodnom tržištu guma. Svi uzorci gaznog sloja i specifikacije guma projektirani su od strane istraživačkog tima ispunjavajući sve najnovije zahtjeve tržišta. Windforce gume proizvode se u proizvodnim postrojenjima sa opremom prve klase i strogim sustavima upravljanja kvalitetom kako bi se osigurao krajnji proizvod vrhunske kvalitete. Zbog njihove snage i naprednog dizajna, Windforce gume lako su dobile sve potrebne certifikate kako bi se mogle izvoziti i prodavati po cijelome svijetu.

Prodaja Windforce guma po povoljnim cijenama

Nemojte propustiti sjajnu priliku da kod nas kupite ove visoko kvalitetne gume za vaše vozilo i to po veoma pristupačnoj cijeni. Vaše zadovoljstvo kako cijenom, tako i kvalitetom Windforce guma, bit će zagarantirano. U našoj ponudi imamo Windforce gume odlične kvalitete za vaša osobna vozila, SUV vozila i lake kamione.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 404
prikaži više 20
od 404
Je plaćeno oglašavanje
prema gore