Izabrani filteri

Gume Semperit

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Semperit gume, gume koje su u samom vrhu već 112 godina

Semperit gume počele su se proizvoditi pod ovim imenom na samom početku dvadestog stoljeća, točnije 1906. godine u Austriji i gradu Wimpassing, mada je ova gumarka tvornica sa radom počela znatno ranije, u 1850. godini. To je bila prva gumarska tvornica na europskom kontinentu. Godine 1936. Semperit proizvodi i svoju prvu zimsku gumu – Semperit Goliath, 1963. godine izbacuje na tržište M + S gume, a danas je Semperit upravo na samom vrhu što se tiče kvalitetnih zimskih guma. Kako potiče iz alpske zemlje u kojoj su zime jake a snijeg je uobičajena pojava, Semperit oduvek dizajnira gume koje mogu pružiti izazov zahtevnim putevima poput alpskih. U 1967. godini izbacuje svoju prvu radijalnu gumu.

Godine 1985. Semperit se pripaja kompaniji Continental Group i time se ujedinjuju dva najveća europska proizvođača guma.

Sam naziv ovih guma – Semperit, govori dosta o cilju koji su za sebe postavili a ujedno je i moto kompanije. Potiče od latinskog „semper it“ i znači – „uvijek radi“.

Semperit gume, zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu

U proizvodnji Semperit guma kontinuirano se radi na razvoju i uvijek se trudi izići u susret i ispuniti zahtjeve vozača. Vozači se vole voziti na gumama Semperit i imaju puno povjerenje u njih, a sve zbog toga što su sigurni u kvalitetu koju će dobiti kupnjom Semperit guma. Semperit je zaslužio povjerenje kupaca svojim visokim performansama, neupitnom kvalitetom koja je iz godine u godinu sve bolja i iznad svakih očekivanja, ali i svojim veoma pristupačnim cijenama. Istodobno, Semperit gume se kontinuirano podvrgavaju najdetaljnijim testiranjima kako svojih zimskih guma, tako i ljetnjih.

Semperit gume u našoj online prodaji po najpristupačnijim cijenama

Na našoj Internet stranici u ponudi imamo veliki broj Semperit guma za sve tipove vaših vozila. Kod nas možete kupiti gume u svim veličinama za vaše osobno vozilo, za SUV vozila, gume za kombi vozila, lake kamione i kamione. Također, sve ove gume možete kupiti i u skladu sa godišnjim dobom, te vam tako nudimo Semperit ljetnje gume, Semperit zimske gume, kao i Semperit gume za sve sezone. Sve ove Semperit gume možete kupiti u našoj online ponudi i to po doista pristupačnim cijenama, najnižim na našem tržištu. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 428
prikaži više 20
od 428
Je plaćeno oglašavanje
prema gore