Izabrani filteri

Gume Semperit Speed-Grip 3

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Označavanje EU


do

Prodavač

Najveći izbor najboljih guma svih vrsta za sve tipove vaših vozila, a sve to uz najpovoljnije cijene

Poštovani posjetitelji, za vas smo napravili najveći izbor guma za sve tipove vozila, počevši od motora, preko putničkih automobila, pa sve do guma za kamione i off-road vozila. Nudimo vam odličan izbor guma sa najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu. Istražite našu stranicu i sami se uvjerite u odličan odnos kvaliteta najboljih guma i njihovih najnižih cijena. Također, možete istražiti cijene guma za sve tipove vozila svjetski najpoznatijih top-brendova u proizvodnji guma, preko Goodyear, Michelin, Bridgestone, Continental, koje ne treba posebno predstavljati i koje ne trebaju posebnu preporuku, a čije ime ujedno znači i kvalitet. A tu su i neki manje popularni i manje poznati brendovi, no njihov kvalitet nije ništa manji od kvaliteta guma ovih vrhunskih proizvođača.

Zašto je važno napraviti pravi odabir kada su u pitanju gume

Gume su veoma važan dio svakog vozila. Kvalitetne gume jedan su od ključnih faktora za sigurnost na cesti. Različiti tereni i ceste, kao i različiti vremenski uslovi, zahtjevaju i različite vrste guma. Vašem vozilu ne može odgovarati svaki tip guma. Različite vrste guma odgovaraju vašim različitim potrebama, kao i različitim uslovima na cestama. Napravite najbolji izbor za sebe, uzimajući u obzir tip vašeg vozila, vaše potrebe i uslove u kojima vozite, kako vremenske, tako i stanje drumova po kojima se krećete. Mi ćemo vam pomoći da napravite najbolji izbor birajući na našoj stranici najkvalitetnije gume uz najjeftinije cijene.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 57
prikaži više 20
od 57
Je plaćeno oglašavanje

Nudimo vam najniže cijene i najveći izbor guma vrhunskog kvaliteta

Na našoj stranici možete pretraživati i birati gume po kategorijama zato što raspolažemo sa gumama pogodnim za sve vrste vremenskih prilika i sve tipove terena. Možete izabrati najkvalitetnije, najpovoljnije i najjeftinije gume za sve vremenke prilike. Raspolažemo velikim izborom najboljih i najjeftinijih ljetnih guma, zimskih guma, univerzalnih guma, kao i specijalnih guma i guma za teške terene i tomu slično. Samo za vas, unatoč najvećoj ponudi, pretraga je izuzetno olakšana, tako da uz pomoć filtera koje nudimo, možete doći do proizvoda koji vam je potreban. I sve to uz najbolji kvalitet, najpoznatije svjetske brendove guma, kao i najpovoljnije i najniže cijene. Našu široku ponudu svih tipova guma možete pretraživati i prema proizvođačima, te prema cijenama, i sve to prilagoditi svome budžetu i svojim potrebama. Uz to, ne zaboravite da vam mi nudimo najveći izbor i da su cijene na našem sajtu najpovoljnije, a u kvalitet ćete se i sami uvjeriti. Kada pretražite sve cijene i proizvođače koji spadaju u vašu željenu kategoriju, i kada odaberete željenu gumu, i sve to iz udobnosti svoga doma, samo jednim klikom na „dodaj u košaricu“ možete završiti kupovinu online. Uštedite i novac i vrijeme. Bez bespotrebnog gubljenja vremena u obilasku trgovina, bez stresnih situacija. Jednostavno, brzo i lako, iz udobnosti svoga doma, usporedbom cijena svih vrhunskih svetskih brendova, izaberite ono što je najbolje za vas. A mi vam to možemo omogućiti. Dovoljan je jedan klik, a mi ćemo vam dostaviti željene gume na vašu kućnu adresu. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni, kako širokim izborom najkvalitetnijih guma najboljih svetskih brendova, najpovoljnijim i najnižim cijenama na hrvatskom tržištu, te i kvalitetom naših usluga. Garantiramo vam vrhunsku uslugu, a sigurni smo da će naša suradnja trajati, na obostrano zadovoljstvo. Uvijek najbolje, najkvalitetnije, najpovoljnije i najjeftinije. Idemo u korak sa vremenom i pratimo svjetsko tržište.

prema gore